hírlevél regisztráció
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 286QM  
foto1.jpg
A megelőzés egyszerűbb, mint a javítás


Ez egy megbízható, sérülést lezáró anyag, ami nagymértékben csökkenti a defektveszélyt.
Ezzel az anyaggal töltött pneumatikus abroncsokkal, nem kell félni attól, hogy egy szög vagy csavar, vagy egyéb éles anyag úgy sérti fel az abroncsot, hogy abból levegővesztés legyen a következmény.
Ezzel az anyaggal, növelhető az abroncs megbízhatósága. Mindegy, hogy a sérülést okozó tárgy tompa vagy hegyes végű, vagy esetleg a levegővesztést az abroncs porózus anyaga okozza, esetleg a szelepen keresztül történik a levegőszökés. A defektmentesítővel töltött abroncsok minden esetben légmentesen zártak maradnak.

Termelékenységi előnyök
A defektmentesítő olyan folyadékkeverék, amelyben apró rostszál darabkák és gumiőrlemény van. Amikor egy sérülés keletkezik, vagy levegő szökik az abroncsból, a levegő áramlása ezt a folyékony tömítő anyagot a sérülésbe kényszeríti.
Azonnal hatékonyan és véglegesen lezárja ezt a sérülést belülről kifelé. Ugyanez a lezárás következik be az abroncs pereme és a felni találkozási pontjaiban, ahol a levegő esetleg utat talál magának.
A defektmentesítő használatával csökkenthetőek az abroncsok sérüléseiből adódó esetleges állásidők és működési költségek. A termék legújabb kémiai összetétele, védi az abroncs belső felületét az oxidációtól, porózítástól és ennek következtében a levegővesztéstől.
Ez a vegyület nem-mérgező, nem-gyúlékony, környezetbarát és könnyen letisztítható az abroncsról, sima vízzel.
Kerekek FF Prémiummal töltve
A FF Prémium egy gumiabroncs defektmentesítő, tömítőanyag, amely megelőzi és kijavítja az összes gyakori sérülést és defektek 95%-át 22 mm-ig.

FF Prémium Kevlarral
Az eredeti FF Prémium a legelterjedtebb FF termék. Glikolt, gumiőrleményt és különféle kötőanyagokat és rostokat tartalmaz.Minél erősebbek a szálak, annál erősebb a gumijavítás. Az eredmény maximalizálása érdekében nagyon fontos a különféle szálak használata, mint például a gumiabroncsokban és a golyóálló mellényekben használt Kevlar. Az FF anyag a gumiabroncs szelepén keresztül tölthető fel.

Az állásidő csökkentése
Az FF Prémium minden gumiabroncsot öntömítő gumiabroncsá varázsol. Az abroncs futófelületen lévő defektek 80-95%-ának megszüntetésével megőrizhetjük flottáját, csökkenthetjük a költséges közúti segítségnyújtást, és kiküszöbölhetjük a defektes abroncsokat.

Megfelelő légnyomás
Az FF Prémium kiküszöböli a szivárgásokat, amelyek miatt a gumiabroncsok idővel leengednek. A megfelelően felfújt gumiabroncsok megfelelően működnek, tovább tartanak, és javítják a jármű üzemanyag fogyasztását

Nem gyúlékony
Az FF Prémium vízbázisú termék, nem gyúlékony és nem mérgező és 100%-ban biológiailag lebomlik.

Eltávolítás vízzel
Az FF Prémium könnyen behelyezhető bármely gumiabroncs szelepén keresztül, és könnyen eltávolítható vízzel, amikor az abroncsot szétszerelték.

Alkalmazás
Mezőgazdasági gépek Építkezés, ipar Traktorok Fűnyírók Dömperek Targoncák Daruk Erdészet Kertészeti gépek

A defektmentesítő folyadék alapvetően a tömlő nélküli abroncsokhoz lett kifejlesztve, de tömlős abroncsok esetén is használható, de premium.foto.jpgnincs garancia arra, hogy sikeresen tömít, mert a tömlő hasadhat, így nagyobb sérülés keletkezik, mint amit tömíteni tud.
Az F. F Premium a tömlő nélküli abroncsok tekintetében a legfeljebb 22 mm-es sérüléseket tömíti, a tömlős abroncsoknál ugyanez legfeljebb 5 mm.
A legfontosabb dolog, hogy a defektmentesítő folyadék Kevlár anyagot tartalmaz, mert a Kevlár szál ötször erősebb, mint az acél.

F. F Premium előnyei:
- Megakadályozza és tömíti a több mint 25 defektet, gumiabroncsonként
-Javítás, tömítés maximum 22 mm-es a tömlő nélküli gumiabroncsoknál
-Javítás, tömítés legfeljebb 5 mm-es a tömlőkben
-Csökkenti a gumiabroncs javítási költségeit
-Csökkenti a magas költségeket a leállás miatt
-Megakadályozza a károkat a gumiabroncs szerkezetében a szúrások miatt
-Meghosszabbítja a gumiabroncs élettartamát, csökkentésével a hőt a gumiabroncs
-Erős Kevlar szálak, a kiváló javítás érdekében
-Öt különböző szintetikus szál
-Tömít az O-gyűrű szivárgásnál és az esetleges felni szivárgásnál is
-Kiegyensúlyozó gumiabroncsok nehézgépjárművek
-Biztonságos, környezetre, állatokra és emberekre nem veszélyes
-35 ° C -ig védett
Adagolás
A FF Pumpa 250 egy professzionális és nagyon strapabíró alumínium adagoló defektvédelemhez, amely a kanna méretének pumpa.jpgmegfelelően állítható. Nagyon jó pumpa, különböző típusú hordókhoz is használható.
A FF Pumpa 250 teljes 250 ml-t ad minden pumpanyomásnál.
Az FF Pumpa 250 kisebb mennyiségek pumpálására is használható, jelölései : 1=50 ml, 2=100 ml, 3=150 ml, 4=200 ml, Max= 250 ml.
Kérjen ajánlatot defektmentesítőre
*
*
*
Környezetvédelem
korny.vedelem.trax2.jpg
Környezetvédelem apró lépésekkel keződik. Tovább
Ikerkerék-
szétfeszítő
ikerkerek.szetfeszito.jpg
Ikerkerékszérfeszítő készlet! Bővebben!
X-Light: a LÁMPA
X-light.ki.jpg
Kifejezetten gumiabroncs javításhoz fejlesztve! Bővebben
Tőcsavar tisztító készlet
tocsavartisztito.keszlet.jpg
Tőcsavarok tisztítása pillanatok alatt! Bővebben
 
Royal Albatross Kft. © Minden jog fenntartva. Tel: 06 1 285 51 34, Fax: 06 1 285 51 35, E-mail: info@royalalbatross.hu Posta cím: 1204 Budapest, Mártírok útja 286/A