hírlevél regisztráció
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 423IT  
COUNTERACTcounteract-3.png

Egy új fogalom a centrírozásban, amely olyan előnyökkel rendelkezik, amire az ólomsúly sose lesz képes. Környezet barát termék, amely Magyarországon is kapható kereskedelmi forgalomban.A COUNTERACT CENTRÍR GRANULÁTUMOT 9 éve vezették be, és mára már a világ több részén gyártják, és a világ minden táján forgalmazzák.

A COUNTERACT CENTRÍR GRANULÁTUM bizonyítottan problémamentes termék, amely
  • nem csomósodik,
  • nagyon tisztán lehet vele dolgozni,
  • nincs benne szennyeződés és újrahasználható,
  • egyenletes abroncskopást eredményez, és a csökkentett gördülési ellenállás következtében üzemanyag megtakarítás érhető el vele.
  • A jármű összes kerekének kiegyensúlyozása, a megtakarításnak csak egy részét emészti fel.

A COUNTERACT CENTRÍR GRANULÁTUM
  • könnyen alkalmazható, amikor az abroncsokat átszereljük, hiszen csak az egység csomagokat kell az abroncs belsejébe helyezni, mielőtt az abroncsot a felnire szereljük, vagy utólag is befecskendezhető a szelepszáron keresztül.
  • az összeszerelt kereket centrírozza, a felni bármely állásában, mind a vontató teherautón, mind pedig a pótkocsin, és teszi ezt gazdaságosan. 
  • kitart az abroncs egész élettartamáig, mert mindig a kívánt kiegyensúlyozottsági állapotot tudja biztosítani…., amit azonban a centrír súlyoktól nem lehet elvárni.  
  • nem szívja be a nedvességet, ami egy ponton való felhalmozódáshoz vezetne - nem lép semmilyen reakcióba lemez, vagy könnyűfém felnik anyagával, vagy egyéb anyagokkal, értsük ezalatt a gumit is, - nem törik szét porrá, ami a le- és felszereléseknél gondot okozhatna, - nem sérti fel az abroncs belső záró rétegét, mivel a termék nem-kopó, mikró gömb, amely nem érdes felületű, - teljesen környezetbarát anyag, és nem szennyezi a környezetet, mint azt az ólom teszi.
counteract kép2.jpgCOUNTERACT CSOMAGOLÁSA

Előre kimért és színes csomagolással megkülönböztetett zacskókban lehet megvásárolni. Különböző méretű abroncsok különböző kiegyensúlyozást igényelnek. Hogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy a nem megfelelő mennyiségű Counteract centrír granulátumot alkalmazzuk, kialakítottunk egy könnyen követhető színkódolású rendszert.
Nyolc különböző méretű Counteract Centrír Granulátum csomag létezik, mindegyik más színű csomagolásban. Készítettünk egy alkalmazási táblázatot, amely tartalmazza az összes, használatban lévő abroncs méretét, és a centrírozásukhoz szükséges méret/szín csomag granulátum megjelölését. Ez a leegyszerűsített csomagolási mód, könnyen felismerhetővé teszi az egyes csomagokban található mennyiségeket. A zacskós csomagolás egyben azt is biztosítja, hogy a terméket soha nem kell szabad kézzel kezelni.
counteract-balancing-09-1.jpg
Beépítési lehetőségek:

- A legegyszerűbb beépítés módszere A COUNTERACT CENTRÍR GRANULÁTUM-ot, most ’ zacskó a zacskóban’ csomagolásban kínáljuk. A gumiszerelőnek csupán ki kell bontania a külső zacskót, és a benne található csomagot bedobnia az abroncs belsejébe. Ezt a módszert általában nagyon kedvelik, és kifejezetten olyan szerelő gépekhez fejlesztettük ki, amely felrobbantja az abroncsot levegővel a felni peremre.
- A gumiszerelőnek csupán ki kell bontania a külső zacskót, és a benne található csomagot bedobnia az abroncs belsejébe.
- A befecskendező üveg módszere A kisebb abroncsok esetében, minta Pick- Up-ok, vagy ATV és egyéb lassú járművek esetében alkalmazható módszer. Ugyanakkor így lehet használni a tömlős abroncsokhoz, és ajánlható a barkácsoló típusú személyek számára, akik elakadáskor, saját maguk végzik a javításokat, vagy hosszú távoli utakra indulnak, lakókocsival.
- Pumpás befecskendezés A pumpás befecskendező, amellyel a COUNTERACT CENTRÍR GRANULÁTUM-ot az abroncsba juttatjuk,anélkül, hogy a kereket levennénk a járműről. A kerék nyomását engedje le, a normál működési nyomás felére. Csatlakoztatva a gyorscsatlakozót a szelepházhoz, megbizonyosodva arról, hogy a csatlakozás biztonságos. Ez az befecskendezés 10-15 másodpercig tarthat.
injection.jpg

A táblázaton látható, hogy megadott méretű abroncshoz, mennyi granulátum szükséges!
counteract.tabla1.jpgcounteract.tabla2.jpg
Környezetvédelem
korny.vedelem.trax2.jpg
Környezetvédelem apró lépésekkel keződik. Tovább
Ikerkerék-
szétfeszítő
ikerkerek.szetfeszito.jpg
Ikerkerékszérfeszítő készlet! Bővebben!
X-Light: a LÁMPA
X-light.ki.jpg
Kifejezetten gumiabroncs javításhoz fejlesztve! Bővebben
Kézi teher
szerelő szettek
szervas.keszletek.jpg
Kézi szerelőkkel, gyorsan és egyszerűen! Tovább
Tőcsavar tisztító készlet
tocsavartisztito.keszlet.jpg
Tőcsavarok tisztítása pillanatok alatt! Bővebben
 
Royal Albatross Kft. © Minden jog fenntartva. Tel: 06 1 285 51 34, Fax: 06 1 285 51 35, E-mail: info@royalalbatross.hu Posta cím: 1204 Budapest, Mártírok útja 286/A